"sellerId": "pub-2612975567875490", "sellerType": "PUBLISHER", "name": "3lmnenet." DRAAG BESTANDEN OVER VIA CLOUDACCOUNTS EN BEWAAR UW BESTANDEN VEILIG - علمنى نت

اخر الأخبار

DRAAG BESTANDEN OVER VIA CLOUDACCOUNTS EN BEWAAR UW BESTANDEN VEILIG

Breng uw bestanden over via verschillende cloudaccounts

Google-cloudservices en bestandsopslag
Google Cloud-services 
We moeten altijd bestanden delen en ze van de telefoon naar de computer of een ander apparaat overbrengen, en hiervoor zijn er verschillende manieren, waaronder cloudaccounts 

Voordelen van cloudcomputing

 Er zijn veel voordelen die kunnen worden behaald door het gebruik van cloud computing-services via internet, en de meest prominente van deze voordelen en voordelen zijn de volgende:

 kostenbesparing:

 Waar het mogelijk is om de aanschaf van verschillende hardware en software te verminderen en in plaats daarvan cloud computing-services te gebruiken, wat zal bijdragen aan het verminderen van aanschaf-, installatie- en onderhoudskosten. 

de snelheid: 

Waar veel dingen via cloud computing met een enorme snelheid en met een klik op de knop kunnen worden gedaan. 

Zakelijke voltooiing:

 Aangezien het gebruik van dit soort services de noodzaak kan elimineren om te vertrouwen op bedrijfsbeheerprogramma's en informatietechnologie, omdat het de behoefte aan een plaats voor de opslag van verschillende documenten overbodig maakt. 

Veiligheid: 

Cloud computing-services maken back-upkopieën van de gegevens die erop staan, en ze kunnen zelfs werken na het optreden van natuurrampen.

 Aanbieders van cloudcomputingdiensten


 Er zijn veel bedrijven die een grote invloed hebben op het leveren van cloud computing-services via internet, waaronder de volgende:

 Microsoft Corporation: 

Waar Microsoft alle diensten levert die via cloud computing kunnen worden geleverd, en om deze reden de eerste plaats inneemt wat betreft de grootste bedrijven op dit gebied.

 Amazon-bedrijf: 

Het is wat bekend staat (in het Engels: Amazon) en wordt aangeduid als (AWS), en dit bedrijf heeft in een jaar tijd een groot financieel rendement behaald van $ 16 miljard. IBM: of wat bekend staat als IBM, waar dit bedrijf zijn geweldige ervaring op het gebied van software overdroeg en in cloud computing-services stopte, en het behaalde financiële inkomsten van $ 7 miljard.

Google Drive


Het idee van cloudaccounts is een van de modernste ideeën die de manier waarop we telefoons dagelijks gebruiken in de afgelopen periode heeft veranderd. Het idee is simpelweg dat u gratis of betaalde opslagruimte krijgt - deze kan klein of groot zijn, afhankelijk op het bedrijf waarmee u werkt - van verschillende en verschillende bedrijven en diensten die u in staat stellen om dit te doen.De ruimte om verschillende bestanden te downloaden en op te slaan op uw virtuele schijf op elke serviceprovider zoals   Google Drive  , DropBox of iCloud .


We zullen met u praten over de Google Drive -service, aangezien dit de basisservice is voor Android-apparaten en omdat het, zoals u weet, een van de beste services is die momenteel beschikbaar zijn. Google Drive geeft u een enorme opslagruimte van maximaal   15GB gratis die u kunt gebruiken om uw bestanden naar wens over te zetten.
Zet bestanden over via cloudaccounts en sla ze op in Google
Bestanden opslaan op Google 
Om de   Google Drive -service  vanaf uw computer af te handelen, heeft u twee opties: de eigen software-interface downloaden via deze  link , of deze vanaf hier openen en gebruiken via de website   .
Het is alsof u met uw eigen harde schijf op internet omgaat: u hoeft alleen maar het bestand te selecteren dat u wilt delen op uw mobiele apparaat, het bestand over te brengen naar de   Google Drive -servicepagina  en te wachten tot het bestand is geüpload om beschikbaar te komen naar u vanaf elk apparaat dat u bezit.
De service geeft je ook een link naar elk geüpload bestand dat je kunt delen via Facebook, Google Plus of elke gewenste website.
Natuurlijk is er  een programma  voor de service op Android-telefoons dat u kunt downloaden en gebruiken via de service.



Nu, na het lezen van het artikel, welke service beviel u het beste? 

 Vergeet je niet te abonneren op blogmeldingen 
 Om te ontvangen wat er nieuw is

ليست هناك تعليقات

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.