"sellerId": "pub-2612975567875490", "sellerType": "PUBLISHER", "name": "3lmnenet." SURFACE HUB 2S HET NIEUWE SCHERM VAN MICROSOFT - علمنى نت

اخر الأخبار

SURFACE HUB 2S HET NIEUWE SCHERM VAN MICROSOFT

Surface Hub 2S Het nieuwe scherm van Microsoft
Nieuw Microsoft-scherm


 Wat is  Surface Hub 2S?



Microsoft heeft woensdag het digitale whiteboard onthuld dat speciaal is ontworpen om conferenties en vergaderingen te beheren.
Surface Hub 2S wordt geleverd in 50 en 85 inch. Ondanks de lancering wordt het echter vanaf juni naar klanten verzonden.

Surface Hub 2S is een nieuwe ontwikkeling 

Panos Panay, Chief Product Officer van Microsoft, legde uit dat de Surface Hub 2S een product is dat is ontworpen om het team te betrekken en te versterken met de visie van het bedrijf om een ​​bijdrage te leveren aan zowel digitale als fysieke werkruimten. Hij benadrukte dit in een kleine zin en zei: "Omdat de manier waarop we werken elke dag blijft evolueren."

De verbeterde Surface Hub 2S

Het bedrijf kondigde tijdens een persconferentie in New York City serieuzere details aan over de verbeterde Surface Hub 2S, die een touchscreen op het schermoppervlak heeft en een hogere resolutie dan het origineel.

voor camera 

Daarnaast ondersteunt een 4K frontcamera videobellen. Zodat je op verschillende plekken kunt communiceren met je teamleden op het werk. De camera aan de voorkant is verwijderbaar en een speciale installatie is erg handig. Zodat het op het Surface Hub 2S-apparaat wordt geïnstalleerd door middel van een sterk magnetisch systeem zonder te vallen of te worden blootgesteld aan breken. Met de optie om de levensduur van de batterij nog verder te verlengen. Wat de gebruikstijd verlengt.

Surface 2S prijs 

De Surface 2S komt naar verwachting in juni van dit jaar bij klanten. Tegen een kostprijs vanaf 8999 Amerikaanse dollars. En tot ongeveer 12 duizend dollar, afhankelijk van de gradatie van de vereiste capaciteiten. Het is ongeveer dezelfde basisprijs als de originele Surface Hub 2.

Surface Hub 2S 2020

Het bedrijf kondigde ook de beschikbaarheid aan van een grotere versie van de Surface Hub 2S, met een scherm van 85 inch. Maar er werd geen informatie bekendgemaakt over de kosten. Het zei ook dat deze versie op zijn vroegst in 2020 naar klanten zal worden verzonden. Maar het mooie is dat Microsoft zei deze versie in de eerste maanden van 2020 te gaan testen bij specifieke klanten.
Steelcase beugels en muurankers worden apart verkocht.

Surface Hub 2S-audio 

Het apparaat bevat driewegluidsprekers, met ingebouwde tweeters, en een achtersubwoofer, met een dunner frame en een lager gewicht, waardoor het meer geschikt is voor co-working-ruimtes, met de mogelijkheid om het door de standaard te verplaatsen. een groep van 8 microfoons met een ver veld om de spraakcommunicatie op afstand te verbeteren.
Hoewel de nieuwe beeldverhouding het mogelijk maakt om compatibel te zijn met laptops en tablets van Microsoft, heeft het bedrijf de sensorlaag in het scherm geïntegreerd, waardoor het een beter contrast, een snellere responstijd en een betere nauwkeurigheid kan bieden.

Surface Hub 2S-  functies 

  • 128 GB M.2 SSD.
  •  Ingebouwd draadloos netwerk.
  •  en Bluetooth 5.0. 
  • ethernet-netwerk.
  •  Intel Core i5-processor van de achtste generatie. 
  • 8 GB RAM-geheugen.
  • Een set poorten USB-C, USB-A, HDMI, Mini DisplayPort.
  • Vingerafdruklezer.

ليست هناك تعليقات

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.